Entorn de la International Open Access Week 2023, la Biblioteca #UPV organitza una jornada sobre nous models d’avaluació de la investigació en el marc de la Ciència Oberta. Es repassaran els models emergents que les agències d’avaluació comencen a considerar en les seues convocatòries i els reptes que suposen tant per als investigadors com per a les institucions.

Intervindran en la jornada tres membres de la Comissió d’Avaluació i seguiment del Sistema d’Acreditació Estatal de la ANECA: Jordi Molas, professor d’investigació del #CSIC i director d’INGENIO (#CSIC-#UPV), Enrique Orduña, professor de Biblioteconomia i Documentació de la #UPV i Ángel María Delgado Vázquez, professor de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla.

Acabarem amb un debat sobre els canvis en el sistema de l’avaluació de la investigació en la #UPV a càrrec de Joan de la Concepció, membre de COARA, Coalition for Advancing Research Assessment, Ana Pérez, Directora d’Àrea Programes d’Investigació i Inmaculada Romero, Directora de l’Àrea de Biblioteca, Documentació i Ciència Oberta de la #UPV.

La jornada tindrà lloc el 2 de novembre de 10.00 a 14.00, en l’Edifici 3P – Sala d’actes #MTS d’Enginyeria Agronòmica i del Medi natural (ETSIAMN) de la #UPV.

Ja pots inscriure’t de manera gratuïta en el següent enllaç.

Més informació ací: Jornada Los nuevos modelos de evaluación de la ciencia.